COVID -19 – <br>tärkeä tiedote asiakkaillemme

COVID -19 –
tärkeä tiedote asiakkaillemme

Hyvä asiakkaamme,

olet meille tärkeä, samoin kuin henkilökuntamme ja kaikki riskiryhmiin kuuluvat.
 

Huolehdimme tarkkaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Käytämme mahdollisuuksien mukaan näöntutkimuksessa kasvosuojaimia ja suojakäsineitä. Näöntutkimukseen tai kehysten sovitukseen voi varata myös yksityisen ajan, jolloin olemme auki vain sinua varten.
 

Mikäli olet yli 70-vuotias tai riskiryhmään kuuluva, pyydämme kuitenkin harkitsemaan tarkkaan, voisimmeko hoitaa näköasiasi myöhemmin.
 

Pyydämme lisäksi, että välttäisit tulemasta liikkeeseen siinä tapauksessa, että olet vähänkään flunssainen, tullut matkalta tai ollut läheisesti tekemisissä positiivisen Covid-19 -testituloksen saaneen tai virukselle altistuneen henkilön kanssa viimeisten 14 vuorokauden aikana. Pyydämme sinua tässä tapauksessa perumaan mahdollisen ajanvarauksesi omasta Fenno Optiikka -liikkeestäsi ja varaamaan uuden ajan 14 vrk päähän tai kunnes olet parantunut. Tällä hetkellä haluamme ymmärrettävistä syistä välttää flunssaisia asiakkaita näöntutkimuksessa, piilolasisovituksessa lääkärin vastaanotolla sekä liikkeessä muutenkin.
 

Pyydämme sinua desinfioimaan kätesi liikkeeseen tullessasi ja ennen kehysten sovittamista. Liikkeissä siivotaan ahkerasti ja kaikki kehykset sekä laitteet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Henkilökunta pesee kätensä jokaisen asiakaskontaktin jälkeen.
 

Yhdessä madallamme näin tartuntahuippua ja suojelemme heikoimpia. Selviämme tästä yhdessä!
 

Huomaathan, että tässä poikkeustilanteessa liikkeiden aukioloajat voivat vaihdella normaalista. Tarkistathan oman Fenno Optiikka-liikkeesi aukioloajat suoraan liikkeestä. Puhelinnumeron löydät liikkeiden yhteystiedoista.
 

Ystävällisin terveisin, Fenno Optiikka -liikkeet kautta maan

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.