Juhlimme tänä vuonna 10-vuotiasta Fenno Optiikkaa

Juhlimme tänä vuonna 10-vuotiasta Fenno Optiikkaa

Itsenäiset Fenno-optikkoyrittäjät ovat kokoontuneet Vantaalla
Fenno Optiikan 10 -vuotisjuhlien merkeissä. Optikkoyrittäjän on mukava kuulua Fenno perheeseen. Hän saa säilyttää itsenäisyytensä mutta pystyy hyödyntämään ryhmän voiman ja saa kollegiaalista tukea.

Tänä syksynä keskityttiin silmälasikehysmuotiin. Fennolaiset saivat nähdä ensimmäisinä Euroopassa silmälasikehysuutuudet, jotka tulevat eurooppalaisille nähtäväksi vasta syys-lokakuun vaihteessa Pariisin Silmon ammattimessuilla. Silmälasikehysmuodin perässä ei tarvitse matkustaa Ranskaan kun Fennossa näkee jo aikaisemmin silmälasiuutuudet.

SILMÄLASIKEHYSMUOTI SYKSYLLÄ 2018

Fennon suuressa silmälasikehysten näyttelyssä on kymmenien pöytäpintojen täydeltä brändi silmälasikehyksiä satoja erilaisia malleja. Toinen toistaan kauniimpaa, värikkäämpää tai erilaisempaa. Pyöreätä sen olla pitää. Väreissä on heleyttä ja voimaa. Kokonaisuus voi olla vahva tai herkkä. Fennolaiset saattavat hakea omalle asiakkaalleen juuri jotakin tiettyä väriä tai muotoa näyttelyssä. Räätälöityä palvelua parhaimmillaan.

Ripeän toiminnan myötä silmälasikehysuutuudet ovat esillä Fenno optikkoliikkeessä jo alkusyksystä. Pikkujouluaikaan voi muodinmukaiset silmälasit jo olla asiakkaalla käytössä.
Tervetuloa palveltavaksi. Seuraava fennolaisten päivitys on helmikuussa 2019.

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.