Tyylikkäästi kohti syksyä! – Osta nyt, maksa vasta joulukuussa

Tyylikkäästi kohti syksyä! – Osta nyt, maksa vasta joulukuussa

Syyskuussa Fenno Optiikka ja Resursbank yhteistyössä tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden ostaa silmälasit ja maksaa erissä joulukuusta alkaen. Nyt tyylikkäästi kohti syksyä!

Kampanja-aika on 1.9.-30.9.2021

 

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Fenno Optiikka -tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai myymälässä paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

-Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

-Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

-Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

-Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

-Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

 

Hae luottoa täältä!

 

 

 

Esimerkkiostos: 1 000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. todellinen vuosikorko: 10,31 %. Luoton kustannukset: 58,80 €. Maksettava yhteensä: 1 058,8 €. Osamaksuerä/kk: 88,23 €, 12 erää. Fenno Optiikka -tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.