Fenno Optiikka Klaukkala

09 8787677

Aukioloajatma-pe klo 10-18la klo 12-15

VARAA AIKA
Kiinnostuitko?Katso yhteystiedot

09 8787677

Aukioloajatma-pe klo 10-18la klo 12-15

VARAA AIKA

Fenno Optiikka Klaukkala

Silmälasit ja näköpalvelut, Klaukkala.

Klaukkalan Fenno Optiikka on palvellut tutulla paikallaan Klaukkalan keskustassa Liikekujalla jo yli 20 vuotta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja huippulaatuisen linssivalikoimamme ansiosta löydämme varmasti oikeat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi.Tervetuloa aidosti palvelevaan optikkoliikkeeseen!

Palvelut

Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

Silmälääkäri

Piilolasisovitukset

Lasien huolto ja korjaustyöt

Muut palvelut: Karsastus- ja ortoptiset tutkimukset, Ajokorttinäkötarkastukset ja todistuksien toimittamiset viranomaisille, Työnäköpalvelut kuten näyttöpäätelasit ja suojalasit voimakkuuksilla

Meistä

Olemme vahvasti paikallinen ja kotimainen perheyritys. Vihdin ja Klaukkalan liikkeemme kuuluvat suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun. Meidän näönterveyden ammattilaisten ja optisen alan käsityöläisten yhteisenä tavoitteena on, että sinä näet hyvin ja mukavasti ja voit olla tyytyväinen hankintaasi. Meillä pääset näöntutkimukseen tai piilolasisovitukseen nopeasti ja joustavasti. Valmistamme silmälasit itse liikkeessämme, mikä mahdollistaa lyhyen toimitusajan ja yksilöllisen lopputuloksen. Myös erilaiset silmälasien korjaustyöt kuuluvat palveluihimme.

Valikoima

Olemme saaneet erityiskiitosta valikoimastamme, jonka jokaisen kehyksen olemme harkiten poimineet asiakkaidemme makua ja tyyliä ajatellen. Seuraamme kehystrendejä messuilla, missä voimme täydentää tarjontaamme myös pienten kehysmerkkien persoonallisilla kehyksillä. Valikoimamme kulmakivi on saksalainen, korkealaatuinen linssimerkki Rondenstock. Yksilölliset ja räätälöidyt linssiratkaisut mahdollistaa Rodenstockin Impressionist mitoituslaite.

VARAA AIKA

Henkilökunta

Ulla KaupinsaloYrittäjä, Optometristi

Oona SchroderusOptometristi (äitiyslomalla)

Nanna NeuvonenMyynti ja markkinointi

Dani NeuvonenOptiikkahioja

Jouko Rinta-RahkoSilmätautien erikoislääkäri

Ari AittalaSilmätautien erikoislääkäri

Yhteystiedot

Palvelemme

ma-pe klo 10-18la klo 12-15

Osoitetiedot

Myllärintie 8
01800 Klaukkala

Puhelin

09 8787677

Lisätietoa

Oona Schroderus (äitiyslomalla)

Sähköposti

klaukkala@fennooptiikka.fi