Kompassin Optiikka

03 780 8000 ja 040 519 4083

Aukioloajatma-pe 10-17Muina aikoina ajanvarauksella

VARAA AIKA
Kiinnostuitko?Katso yhteystiedot

03 780 8000 ja 040 519 4083

Aukioloajatma-pe 10-17Muina aikoina ajanvarauksella

VARAA AIKA

Kompassin Optiikka

Silmälasit ja näköpalvelut, Hollola.

Vanhan tutun Kompassin Optiikan löydät Hollolan Soramäen ostoskeskuksesta. Liikkeeseen on esteetön kulku.

Saat paikallista palvelua optisen alan käsityöläisen, yrittäjän ja juuriltaan Hollolan oman pojan, Mikkolan Timon johdolla. Pienet korjaustyöt onnistuvat odottaessa ja linssitkin reunahiotaan paikan päällä liikkeessä. Silmälaseillamme on siten nopeat toimitusajat. Tervetuloa!

Palvelut

Näöntutkimukset

Kehysten valinta

Silmälääkärin palvelut

Lasien huolto ja korjaustyöt

Muut palvelut: Silmänpaineen mittaukset, näyttöpäätelasit voimakkuuksilla, linssien hiontapalvelut, uusien linssien sovitukset olemassa oleviin kehyksiin, joustavat aukioloajat, nopeat toimitusajat, esteetön kulku myymälään

Valikoima

– Se, että asiakas saa juuri hänelle mitoitetut ja hiotut, korkealaatuiset linssit, on ollut työssäni kaiken perusta jo optisen työurani alkuvuosista lähtien työskennellessäni hiojaharjoittelijana, kertoo yrittäjä Timo Mikkola.

Kompassin Optiikka, kuten koko Fenno Optiikka -ketju, luottaa saksalaiseen Rodenstock-linssivalmistajaan. Kompassin Optiikan kehysvalikoima on runsas, jotta asiakkaat saavat korkealaatuisten linssien lisäksi mukavasti istuvat ja kasvojen muodoille parhaiten sopivat kehykset. Myös uusien linssien vaihto olemassa oleviin, ehjiin kehyksiin, on mahdollista. Tule tutustumaan edullisiin vaihtoehtoihin ja huippumerkkeihin paikan päälle Soramäen ostoskeskukseen!

Meistä

Olemme vahvasti paikallinen yritys ja kotimainen yritys, sillä liikkeemme kuuluu suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun.

Useat, tyytyväiset asiakkaat ovat jääneet meille kanta-asiakkaiksi, mikä on meille tärkeä osoitus siitä, että olemme onnistuneet tekemään asioita oikein. Jos et ehdi asioida meillä normaalien aukioloaikojen puitteissa, ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika näöntarkastukseen tai kehysten sovitukseen.

VARAA AIKA

Henkilökunta

Timo MikkolaOptikko, yrittäjä

Yhteystiedot

Palvelemme

ma-pe 10-17Muina aikoina ajanvarauksella

Osoitetiedot

Tiilikankaantie 1
15880 Hollola

Puhelin

03 780 8000 ja 040 519 4083

Lisätietoa

Liike on suljettu 17.-21.7.

Sähköposti

kompassinoptiikka@fennooptiikka.fi