Maksa myöhemmin – <br> omaan tahtiisi

Maksa myöhemmin –
omaan tahtiisi

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Fenno Optiikka -tilillä saat jopa 10 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Tilin edut:

– Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

– Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

Valittavana jopa 10 kuukauden koroton ja kuluton maksuvaihtoehto

– Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta

 

Täytä luottohakemus tästä

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Myymälässä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti).

 

* KSL viitekoroilla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

 

 

1 000 €, 10 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €.
Maksettava yhteensä: 1 000 €. Osamaksuerä/kk: 100 €, 10 erää.
Fenno Optiikka -tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 euroa. Luoton muusta kaytosta voi seurata korkeampi tai
alempi todellinenvuosikorko.
Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

 

 

 

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.