DNEye scanner

Parhaat silmälasit DNEye scanner mittauksella

Löydä lähin DNEye scanner liikkeesi ja varaa aika

Samalla tavalla kuin sormenjäljet ovat jokaisella ihmisellä ainutlaatuiset ja mahdottomat väärentää, myös silmistä on nyt mahdollista ottaa yksilölliset “sormenjäljet”.

DNEye skanner mittauksen avulla pystytään laskemaan linssin voimakkuus kunkin silmän todellisen pituuden mukaan, eikä keskiarvoon perustuvan 118 vuotta vanhan silmämallin mukaan. Optikko tekee näöntutkimuksen ja linssimäärityksen skannerin tietoja hyödyntämällä.

Asiakkaan kannalta mittauksen parhaisiin puoliin kuuluu nopeus ja miellyttävyys. DNEye-tutkimuksella saadut tuhannet mitta-arvot välitetään Rodenstockin laadukkaisiin ja innovatiivisiin linsseihin. DNEye Scannerin huippuunsa kehitelty teknologia mahdollistaa tarkemmat tutkimustulokset ja kirkkaamman näön kuin koskaan ennen. Värit näyttävät kirkkaammilta, yksityiskohdat erottuvat tarkemmin ja näkeminen on häiriötöntä.

Fenno Optiikka -ketju on ensimmäisenä Suomessa ottanut näöntutkimuksessaan käyttöön DNEye skannerit, joilla silmät sananmukaisesti skannataan. Näin suomalaisillakin on nykyään mahdollisuus hankkia itselleen koko maailman markkinoiden parhaat ja tarkimmat silmälasit.

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.