B.I.G. Vision

Täysin yksilölliset silmälasit DNEye Scanner mittauksella

Löydä lähin B.I.G. Vision - liikkeesi ja varaa aika –

koska silmäsi ovat yksilölliset

Silmiesi muoto ja pituus ovat yhtä yksilöllisiä kuin ihmisenä olet muutenkin. Silmien tarkan näkemisen alueen sijainti vaihtelee henkilöstä toiseen. Tämä tarkoittaa, että kun halutaan saavuttaa tarkkaa näkemistä, linssien valmistuksessa on oltava käytettävissä tarkkaa tietoa molemmista silmistä. Suurin osa moniteholinsseistä tehdään kuitenkin edelleen käyttämällä samaa vakiosilmämallia kaikille ihmisille.

Käytämme DNEye® Scanneria ja patentoituja teknologioita määrittääksemme kaikki ne oleelliset silmiesi biometriset tiedot, joita tarvitsemme. Mittaamme molemmat silmäsi tuhansista eri kohdista. Näiden tietojen pohjalta rakennamme molemmista silmästäsi ainutlaatuisen biometrisen silmämallin. Näiden mallien pohjalta pystymme valmistamaan linssit, jotka vastaavat sinun silmiäsi mikrometrin tarkkuudella.

Kutsumme tätä DNEye® PRO Teknologiaksi – ja Rodenstock on ainoa linssivalmistaja, joka pystyy viemään kaikki nämä tiedot suoraan sinun linsseihisi. Teemme siis ainutlaatuisen biometriset silmämallit silmistäsi ja siirrämme nämä tiedot digitaalisesti Rodenstockille.

Tuloksena on tarkinta mahdollista näkemistä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Suomessa vain Fenno Optiikasta.

 

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja
asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.

Jyväskylä

Kristiinankaupunki

Mariehamn

Mikkeli

Siilinjärvi

Tampere

Uusikaupunki

Ylitornio

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.