Fenno Optiikka Näköset

050 542 1277

Aukioloajatma-to 10-17Suljettu 28.3-1.4.

VARAA AIKA
Kiinnostuitko?Katso yhteystiedot

050 542 1277

Aukioloajatma-to 10-17Suljettu 28.3-1.4.

VARAA AIKA

Fenno Optiikka Näköset

Silmälasit ja näöntarkastus, Jyväskylä.

Olemme yksityinen optikkoliike Jyväskylässä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaat kertovat palvelumme olevan asiantuntevaa, ystävällistä, joustavaa ja kiireetöntä. Meiltä saat paitsi paikallista palvelua myös Suomessa reunahiotut laatulinssit. Autamme Sinua kaikissa näönterveyteen liittyvissä kysymyksissä Fenno Optiikka Näköset -liikkeessä Jyväskylän Torikeskuksessa.

Palvelut

Näöntutkimus

Piilolasisovitukset

Lasien huolto ja korjaustyöt

Kuivan silmän palvelut

Valikoima

Valikoimamme perustan muodostavat harkiten valitut merkkikehykset ja korkealuokkaisesta laadustaan tunnetut saksalaiset Rodenstock-linssit pinnoitteineen. Kun haluat parasta, voimme tarjota sinulle 3d-kameralla mitoitettavia yksilöllisiä linssejä, joilla saamme Sinulle juuri Sinun voimakkuuksin ja kehykseen räätälöidyt markkinoiden parhaimmat näköalueet omaavat linssit.

Valikoimassamme on paljon eurooppalaisia kehyksiä sekä japanissa valmistettuja Titan-kehyksiä, jotka ovat 99,7 % laadukasta titaania.

Piilolasiasioissa palveleva optikkomme auttaa löytämään sopivat piilolinssit myös hajataittoa korjaavina tai monitehoina.

Meistä

Fenno Optiikka Näköset on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun.

Palveluhenkiset optikkomme ja optiset myyjämme muodostavat iloisen ja asiantuntevan tiimin. Yhteinen päämäärämme on, että sinä voit nähdä mukavammin ja korostaa tai tasapainottaa omaa yksilöllistä tyyliäsi. Palvelemme tarvittaessa joustavasti myös normaalien aukiolojen ulkopuolella.

VARAA AIKA

Henkilökunta

Marika AhlgrenOptikko yrittäjä

Pia VuorenpääOptikko

Yhteystiedot

Palvelemme

ma-to 10-17Suljettu 28.3-1.4.

Osoitetiedot

Väinönkatu 11 b 5 / Torikeskus 1. Kerros
40100 Jyväskylä

Puhelin

050 542 1277

Lisätietoa

Meillä palvelee yrittäjä optikko Marika Ahlgren ja optikko Pia Vuorenpää

Pyhien aikaan aukioloajat voi vaihdella

Sähköposti

nakoset@fennooptiikka.fi