Laukaan Optikko

050 353 5590

AukioloajatMa-To 10-17.30Pe 10-17

VARAA AIKA
Kiinnostuitko?Katso yhteystiedot

050 353 5590

AukioloajatMa-To 10-17.30Pe 10-17

VARAA AIKA

Laukaan Optikko

Silmälasit ja näöntarkastus, Laukaa.

Olemme yksityinen optikkoliike Laukaan keskustassa. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaat kertovat palvelumme olevan asiantuntevaa, ystävällistä, joustavaa ja kiireetöntä. Meiltä saat paitsi paikallista palvelua myös Suomessa reunahiotut laatulinssit. Autamme Sinua kaikissa näönterveyteen liittyvissä kysymyksissä Laukaan Optikko -liikkeessä Laukaan sydämessä.

Palvelut

Näöntutkimus

DNEye Scanner

Piilolasisovitukset

Lasien huolto ja korjaustyöt

Muut palvelut: Passikuvaus lauantaisin Heimo Kauhanen puh. 0400 4555 06

Meistä

Fenno Optiikka Laukaan Optikko on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun.

Palveluhenkiset optikkomme ja optiset myyjämme muodostavat iloisen ja asiantuntevan tiimin. Yhteinen päämäärämme on, että Sinä voit nähdä mukavammin ja saat juuri sellaiset silmälasit, joista Sinulle on iloa ja hyötyä unohtamatta tyylikkyyttä ja laadukkuutta.

Palvelemme tarvittaessa joustavasti myös normaalien aukiolojen ulkopuolella.

Valikoima

Valikoimamme perustan muodostavat harkiten valitut eurooppalaiset merkkikehykset ja korkealuokkaisesta laadustaan tunnetut saksalaiset Rodenstock-linssit pinnoitteineen. Kun haluat parasta, voimme tarjota sinulle DNEye skannerilla ja 3d kameralla mitoitettavia yksilöllisiä linssejä, joilla saamme Sinulle juuri Sinun voimakkuuksin ja kehykseen räätälöidyt markkinoiden parhaimmat näköalueet omaavat linssit.

Valikoimassamme on paljon eurooppalaisia kehyksiä sekä Japanissa valmistettuja Titan-kehyksiä, jotka ovat 99,7% laadukasta titaania. Ne kantavat Design from Finland -merkkiä, koska ne suunnitellaan Suomessa.

Piilolasiasioissa palveleva optikkomme auttaa löytämään sopivat piilolinssit myös hajataittoa korjaavina tai monitehoina. Valikoimiimme kuuluvat myös aurinko- ja urheilulasit omilla voimakkuuksilla. Tee-se-itse -ihmisille sekä yritysten käyttöön toimitamme myös suojalaseja voimakkuuksilla.

VARAA AIKA

Henkilökunta

Annukka OrbinskiOptikko

Merja HelinOptikko

Anne KaislaYrittäjä

Eija HietanenOptinen myyjä

Yhteystiedot

Palvelemme

Ma-To 10-17.30Pe 10-17

Osoitetiedot

Laukaantie 22-24
41340 Laukaa

Puhelin

050 353 5590

Sähköposti

laukaanoptikko@fennooptiikka.fi