Kaakkurin Näkösoppi

040 6873149

Aukioloajatma-pe klo 10-19la klo 10-15

VARAA AIKA
Kiinnostuitko?Katso yhteystiedot

040 6873149

Aukioloajatma-pe klo 10-19la klo 10-15

VARAA AIKA

Kaakkurin Näkösoppi

Silmälasit ja näköpalvelut, Kaakkuri.

Olemme Oulun seudulla toimiva neljän toimipisteen yksityinen optikkoliike. Kuulumme suomalaiseen pienyrittäjien omistamaan Fenno Optiikka -ketjuun. Olemme palvelleet Oulun seudun asiakkaita pian 30 vuotta. Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteista ja yksilöllisestä palvelusta. Olemme siitä aidosti ylpeitä!

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi!

Palvelut

Optikon palvelut tarpeesi mukaan

Silmälääkärin palvelut

Lasien huolto ja korjaustyöt

Piilolinssien sovitus

Muut palvelut: Silmänpaineenmittaus

Linssit, Valitse laatua - näe takuulla!

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, siksi luotamme saksalaisiin Rodenstock-linsseihin. Rodenstockilta löytyvät linssit joka käyttötarkoitukseen ja henkilökuntamme saa jatkuvasti koulutusta Rodenstockin tuotteista. Tunnemme tuotteemme ja tiedämme siis mitä myymme!

Mitoitamme linssit ImpressionIST -laitteella jotta saamme jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman yksilölliset ja tarkat mittaustulokset. Uutuutena Kempeleen liikkeessämme on Rodenstockin DNEye Scanner -laite, jolla saat halutessasi yhtä yksilölliset silmälasit kuin sormenjälkesi on.

Haluamme ylläpitää optikon työssä vaadittavia kädentaitoja ja siksi valmistamme silmälasit omassa reunahiomossamme Kempeleen myymälässä. Tästä johtuen toimitusajat silmälaseille ovat lyhyet. Meillä voit vaihdattaa linssit myös omaan kehykseesi.

Kehykset, Erotu eduksesi!

Monet kokevat kehysvalinnan silmälasiostoksen hankalimpana vaiheena. Haluamme aidosti auttaa sinua tässä tilanteessa. Meillä on näkemystä ja uskallamme ehdottaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja ennakkoluulottomasti.

Saamme jatkuvasti hyvää palautetta monipuolisesta ja erilaisesta kehysvalikoimastamme. Meiltä löytyy paljon kehysmerkkejä joita et löydä muualta kuin Fenno Optiikka -liikkeistä. Kehysvalinnan helpottamiseksi meillä on käytössämme monikuvakamera, jonka näytöltä voit vertailla eri kehysten sopivuutta kasvoihisi.

Valitsemalla laadukkaat ja hyvin suojaavat aurinkolasit voit turvallisesti nauttia aurinkoisista päivistä. Kerromme mielellämme erilaisista linssi- ja kehysvaihtoehdoista eri käyttötarkoituksiin. Valitse laatuaurinkolasit ja häikäise tyylilläsi!

VARAA AIKA

Henkilökunta

Matti MertaniemiOptikko

Anne PirttikoskiOptikko

Raija SoukkaOptikko, yrittäjä

Outi KoivunevaOptikko, yrittäjä

Leena RöntyOptikko

Raija MustonenOptikko

Katri PitkänenOptikko

Päivi LiukkonenOptikko

Yhteystiedot

Palvelemme

ma-pe klo 10-19la klo 10-15

Osoitetiedot

Metsokankaantie 5
90420 Oulu

Puhelin

040 6873149

Sähköposti

etunimi.sukunimi@nakosoppi.com