Juuri sinua varten

Meille on kunnia-asia, että voit lähteä liikkeestä tyytyväisenä saamaasi palveluun ja iloita silmälasiesi laadusta mahdollisimman pitkään. Koulutuksemme ja kokemuksemme ovat sinua varten.

Fenno Optiikka haluaa erottautua palvelun ja tuotteiden korkealla laadulla. Vaikeasti tulkittavat alennuskampanjat, valtavat silmälasikehysvalikoimat ja linssien ominaisuuksien kirjo asettavat kuluttajan turhaan vaikean valinnan eteen. Näkemisen hyvinvointi tarkoittaa oikeaa näköratkaisua kullekin asiakkaalle.

Palvelumme ja onnistumisemme perustuu vankkaan ammattitaitoon. Kahdesti vuodessa Fenno-perhe kokoontuu kouluttautumaan ja hakemaan alan tuoreinta tietotaitoa.

”Fenno Optiikka perustettiin vuonna 2008 suomalaisten optikkoyrittäjien toimesta. Vastuumme kantavina näonterveyden ammattilaisina olemme aina tarjonneet asiakkaillemme korkealaatuisia linssejä ja silmälasikehyksiä sekä yksilölliset tarpeet huomioivaa asiakaspalvelua. Nämä ovat kaiken toimintamme kulmakiviä jatkossakin”, sanoo Fenno Optiikan toimitusjohtaja Rainer Nyman.

Koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston ja luotettavien sopimuskumppanien ansiosta fennolaiset tuovat kotiseudulleen alan tuoreimman tutkimustiedon ja tuoteuutuudet. Saksalaisen laatumerkki Rodenstockin linssit ja silmälasikehykset ovat Suomessa vain Fenno Optikkoliikkeissä.

Löydä lähin optikkosi

Vieraile lähimmässä Fenno Optikkoliikkeessä ja asiantuntijamme mielellään auttavat sinua näkemisen asioissa.